Lämmin kiitos Teille, ketkä olette olleet mukana meidän reilun vuoden kestäneessä laatumatkassa!

07.08.2017

Olemme yhdessä lisänneet Saarijärven-Viitasaaren seudun ja Kaustisen seutukunnan pienten yritysten laatutietoisuutta ja -osaamista tekemällä osaamiskartoituksia ja pitämällä avoimia tilaisuuksia liittyen laatuun. 

Osaamiskartoitusten tulosten perusteella olemme kehittäneet helppokäyttöisiä ja konkreettisia laatutyökaluja pienille yrityksille. Laatutyökalut on julkaistu tällä kohtilaatua.fi -sivustolla ja ovat kaikkien hyödynnettävissä. Sivustolla on myös laatuun ja sen työkaluihin liittyviä artikkeleita, joista osan lähteenä on ollut Laatukeskus - kiitos Laatukeskukselle hyvistä tietolähteistä. Tutustukaa ja testatkaa laatutyökaluja sekä jakakaa sivustoa verkostoissanne.

Pienten yritysten 102 osaamiskartoitusta ja raporttia on tehty C&Q Education ohjelmalla, jonka saimme käyttöömme Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston (POKEn) kautta. Erityiskiitokset POKEn Lasse Krookille ja Tarja Naskilalle aktiivisesta osallistumisesta hankkeen tilaisuuksiin ja ohjausryhmän kokouksiin.

Hankealueen kehittämisyhtiöt ja yritysneuvojat ovat toimineet hyvinä viestinviejinä niin livenä kuin myös somessa sekä osallistuneet hankkeen järjestämiin tilaisuuksiin. Erityiskiitokset toteuttajan Jyväskylän ammattikorkeakoulun Liiketoimintayksikön TKI-tiimin henkilöstölle ja osatoteuttajalle Kehittämisyhtiö Witas Oy:lle sekä heidän henkilöstölle; Kaustisen seutukunnan (Kasen) yritysneuvojille Sari Torpalle, Mari-Liisa Hakalle ja Mikko Hänniselle sekä Leader Viisarin Anna Mikkoselle aktiivisesta viestinnästä ja osallistumisesta. Kiitos myös SSYP Kehitys Oy:n ja Kehittämisyhtiö Karstulanseudun henkilöstölle avusta laadusta kiinnostuneiden yritysten etsinnässä.

Teimme myös säännöllistä yhteistyötä eri yritysten laatukouluttajien kanssa. Kiitokset teille, ketkä olette jakaneet ja osallistuneet meidän someviestintään sekä esiintyneet meidän Laatutoripäivä -tapahtumassa: Laatukeskus Excellence Finland, Salus Qualitas Consulting Oy, QL Laatutoiminta Oy ja Trigenda Oy. Erityiskiitokset Trigenda Oy:n Sallalle ja Helille, joiden kanssa kehitimme Laatu-korttisarjan testattavaksi.

Lisäksi kiitokset kaikille osaamiskartoitetulle 102 yrittäjälle ja teille kaikille, ketkä olette jollain tavalla osallistuneet meidän hankkeen toimenpiteisiin, viestintään ja avoimiin tilaisuuksiin. Lopuksi kiitokset rahoituksesta Keski-Suomen ja Pohjanmaan ELY-keskukset: Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja alueen kunnat: Halsua, Kannonkoski, Karstula, Kaustinen, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Lestijärvi, Perho, Pihtipudas, Saarijärvi, Toholampi, Veteli ja Viitasaari.

Jatketaan työtä laadun parissa!

Kohti kilpailukykyistä laatua -yhteistyöhankkeen Hanna, Hilkka ja Reijo